Diggie

123

Kategori: Allmänt

gott nytt år! :)

321

Kategori: Allmänt

tja, hej, ja det blir inget större inlägg än såhär då marcus laptop crasha när bilderna nääääästan va färdig skickade -.- sa typ 2 minuter innna, marcus lyft datorn för jag vill inte att datorn bluescreenar när bilderna snart är klara, 2 minuter senare.... marcus has been offline! eller vafn det står ^^ aja, får dom imorn. 
imorn blire middag på acropolis sen vettefan! fest! söker feeeest... aja film nu sen sova ^^ natti!

3-1=2

Kategori: Allmänt

så snabbt försvann vintern! :o
man han ju knappt kirra nå bilder xD

God jul!

Kategori: Allmänt

öppnar upp med en bild för jul känsla!



fick ett macro/fish eye lins till telefonen och tyckte skapligt mycke om den här bilden! :D ser ut som en photoshoppad cub bild xD ett vykort jag fick ifrån mamma :P kanske inte lika bra på bloggen som man gör när man har bilden, men klicka på miniatyr bilden så får ni större! :)


samma här


jag vs snöboll!

Kategori: Allmänt

ett tidsfördriv för mig blev ett tidsfördriv för marcus :D


1+2=3

Kategori: Allmänt

börjar bli trött >.<, skadar ju inte att sova tidigt ikv, ska ju upp tidigt imorgon och åka till västerås med marcus :) 
riktigt trevlig dag idag med erik o marcus, fota och sen blev det ett youtube klipp efter det xD förmodligen :P 
snart julafton!!!!!  och nu när jag tittar ner till höger och kollar datumet så ser jag att det står 22, jag tänker lite till och kommer på julafton är ju den 24!, jag har vetat att julafton va på lördag länge men det har kännt så jävla långt dit! :O men det är ju fan bara 2 dagar kvar... :D nice!

5+5-5

Kategori: Allmänt

idag har det varit en riktigt bra dag! :) firat mamma med lite fika mellan stress med att tvätta, för idag va den enda lediga tiden typ haha knas aja, det gick ju bra iaf, men nu är jag sjukt trött så tänkte sova xD hade sov morgon till 9 idag, men vaknade kl 6 och va as pigg hah det va ju bra iaf :) skönt att inte försova sig för en gångs skull.. gick sista dagen idag kan man säga, för imorn ska jag bara till skolan och fika sen hemmåt för en tids lov (Y) kommer inte på nå mer o skriva så godnatt... hörs när vi hörs!


samhällstjänst

Kategori: Allmänt

kul att man ska behöva jobba 40 timmar gratis åt det här jävla skit systemet vi lever i när den riktiga idioten som verkligen begår ett brott inte får ett skit för sitt... ska skriva hora i pannan på det äckliga svinet asså..

123

Kategori: Allmänt

höhö ska snart dra och åka skridskor! xD skojj skojj (A)

rubrik!

Kategori: Allmänt

när klockan ringde i morse så hade jag en sjuk dröm, kommer inte ihåg exakt va det va men i drömmen tänkte jag iaf va i helvete äre som låter så fort jag gör det här.. jag vaknade inte av det för jag tänkte äsch vafan xD men sen en stund/en halvtimme senare vad vet jag liksom, så ringde mamma och väckte mig hehe :P va väl bra det för hade sovit i 14 timmar xd

omg

Kategori: Allmänt

panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
panik panik
japp.. kom precis hem ifrån skolan möter ett par ögon som jag inte vill möta, aja kanske va någon helt annan, men jävla kompia asså!

the expendables 2

Kategori: Allmänt

en liten påminnelse till mig själv att komma ihår o se den 2012 xD

4+36

Kategori: Allmänt

ett försök till att sova nurå! :P gjort mycke idag heh lagat mat och diskat :) stolt (A)

3+6

Kategori: Allmänt

jävlar va jag flyger ur sängen i panik haha trodde det va skola idag när jag vakna ^^ såg att det va mörkt och jag kolla på kl, den va 3!  så blev ännnu mer stressad.. laga mat dags såattte... blev kyckling sallad, men jag är rädd att jag blev klar ca en timme för tidigt :/ för mamma och magnus slutar typ vid 5 tror jag :S aja får stå i kylen och bli kallt tills dess =) 

typiskt mitt jävla rum och alltid vara svinkallt! >.<

bla bla dada

Kategori: Allmänt

har hållit på med skolarbete nu när jag kom hem, photoshoppat som bara fan! och det ser förjävligt ut ^^ men ska man så ska man hehe no reality at all xD men idéerna kommer och går :P ledig imorgon också (Y) skönt det iaf :P

har snart gått en vecka sen jag drog ut den där jävla tanden, växer ju aldrig igen.. smakar fortfarande bränt, man blir ju illamående av de hehe usch! aja ehm svalkar vinden, värmer solen, ser du något bakom molnen. känner du lyckan bakom sorgen jag har inget mer att mina tankar cp låt men den är skön! :S

002

Kategori: Allmänt

klockan är liksom redan 12 och det känns som att jag nyss vaknade? :S hade liksom planer på vad jag skulle göra :S skulle till affärn och köpa gott gott men så va klockan redan 10 när jag tänkte göra det hehe, han iaf göra lite saker som städa, och åka till västerås :)
liksom vart fan är alla?!? funkar det bara att vara ute när det är snö eller sommar? ^^

0

Kategori: Allmänt

nej om man ska dra sig till sängen kanske! ska försöka dra mig ur sängen imorgon så man kommer till skolan, äre ju rätt trött nu när man åkt med marcus i hans nya bil o tuktat i 4 timmar :) riktigt skojj när det är så pass många bilar ute! :P
GodNatt!

jag är tuff! --v

3546

Kategori: Allmänt

advokaten på sjukhus och ska opereras, rättegången är imorn, tur att hans pappa ställer upp och tar över hehe wish me luck :)

dhrf

Kategori: Allmänt

varför ska det va så jävla kallt på mitt rum! sitter med långkallingar o hela kittet förfan! :O

i

Kategori: Allmänt

jag känner mig redan tröstande när man hör ett par grannar som stor gråter! något fruktansvärt måste ha hänt.. liksom min grej blir så sjukt liten då :O

i was your objekt and nothing more? :'(

o

Kategori: Allmänt

i vanliga fall brukar jag ge upp om jag inte får någon respons, men i det här fallet så hänger jag kvar och kommer kämpa, för jag känner att det kan vara värt det!

Kategori: Allmänt

okej, såhär yr och illamående va det verkligen längesen jag var, tanken att lägga mig o sova är något jag inte ens vill tänka på, alla tankar som kommer ploppa upp.. har suttit och drivit bort tankarna med ett par chuck avsnitt.. men är nog inte så jäkla bra om jag gör det hela natten! bara under stunden jag satt här o skrev så hade jag nog miljoner tankar! fan man kan nog kalla mig chuck med en intersect i huvudet.. alla bilder, alla minnen allt! en reboot är nog precis vad jag behöver.. har kommit fram till en sak iaf, varför jag tycker chuck serien är så jäkla bra.. för att alltså skådespeleriet passar precis in på mig, känslosam,villig o ta en fight.. jag kanske inte har en massa hemligheter som kommer upp men en jävla massa minnen, och lika envis är jag också, så jag kommer vänta på min chans på att få försöka igen, jag kanske inte är den bästa på just det här men jag är mig själv och det vet jag att jag är bäst på för ingen är bättre på att vara jag.. hmm oavsett vad så är jag iaf fortfarande glad för din skull och hoppas på det bästa, men just nu så är andra saker viktigare, som tex att gå på den där fittiga jävla rättegången.. den där råttan ska då jävlar få be om ursäkt!! nu ska jag salta mina sår och gå till säng!