Diggie

hoppla

Kategori: Allmänt

jag kan knappt sitta, jag kan inte gå, jag kan knappt ligga. men ska iväg till jobbet endå!

värktabletten blir min ända vän ikväll!

kvällsjobb

Kategori: Allmänt

Well well, snart dags för min första jobb dag på väldigt länge! :P sen i sommras faktiskt!
som tur så underhåller chuck mig, sista timmen nu :) och en grannfitta som har borrat sen kl 7 i morse! ska bli kul o jobba kväll! ;]
 
 
 

work work

Kategori: Allmänt

Fått jobb! :P skojj, måndag så äre dags! :P kvällsskift också så det passar mig! :) eller ja kanske inte just nu då jag vaknar  mellan 7-10 på mornarna :P 

sexhumor

Kategori: Allmänt

satt och läste en sexblogg nyss och läste en riktigt rolig historia! ;D
http://www.nattstad.se/klitmeister "
 

Min underbara flickvän och jag hade varit tillsammans i nästan 2 år när jag friade till henne och hon tackade ja.

Det fanns tyvärr ett litet problem! Problemet var hennes vackra och sexiga yngre syster. 22 år, bar alltid tajta, sexiga kläder och var oftast utan bh. Hon böjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer än jag än som kanske är lämpligt av hennes privata delar. Jag blev snabbt helt säker på att det var helt medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan.

En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskade till mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kunde komma över. Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jag gifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster.

Jag var i chock, och kunde inte säga ett ord. Hon sa. Jag går upp till sovrummet, och om du vill ha en sista vild svängom, följ med upp och ta mig.


Jag var som förstenad när jag såg henne gå uppför trapporna. När hon kom ända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna mot mig. Jag stod där förstenad en kort stund, sen vände jag om och sprang rakt mot ytterdörren. Jag öppnade dörren och sprang vidare mot min bil.

Men gissa vad, hela min blivande familj stod där ute och klappade händerna.

Med tårar i ögonen kramade min styvfar mig och sa Vi är verkligen glada att du har klarat vårt lilla test... Vi kunde inte önska en bättre man till vår dotter. Välkommen till familjen!

Och sensmoralen i den här historien är: Förvara alltid dina kondomer i bilen.